Waan je in het Saint-Tropez van Kapellen

Brasserie De Hoge Boom

Ons Verhaal

Brasserie De Hoge Boom werd opgericht door een gepassioneerde culinaire liefhebber die een droom had om een plek te creëren waar mensen konden genieten van heerlijk eten in een prachtige omgeving. De inspiratie achter het starten van de brasserie kwam voort uit een liefde voor de Belgische en Franse keuken en de wens om een gastvrije en ontspannen sfeer te bieden voor iedereen. Een interessant verhaal over de oprichting is hoe de oprichter samen met binnenhuisarchitect “Kok Mo” – met 40 jaar ervaring – het interieur heeft ontworpen om een unieke ambiance te creëren.

Bij De Hoge Boom in Kapellen

Staan we garant voor

Een unieke ervaring die niet te evenaren is!

Uitmuntende Gastronomie

Geniet van de heerlijke Belgische-Franse keuken in Antwerpen. Onze vlees- en visspecialiteiten zijn beroemd in de regio en bereid met seizoensgebonden ingrediënten, wat zorgt voor een unieke culinaire ervaring.

Verse ingrediënten

Wij gebruiken altijd de meest verse en seizoensgebonden ingrediënten. Dit zorgt voor authentieke smaken en een menu dat met de seizoenen meegaat, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt.

Topchefs

Ons internationale team van topchefs en bedienend personeel staat klaar om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Met hun passie en ervaring zorgen zij voor gerechten van de hoogste kwaliteit en een vriendelijke, correcte bediening.

Frans Pauwels
Frans Pauwels
06/06/2024
Croux Astrid
Croux Astrid
02/06/2024
Mark Boons
Mark Boons
25/05/2024
Dit is meer dan een brasserie. Het totaalplaatje klopt. Als het weer meezit is dit de ideale plaats om buiten, al dan niet uit de zon, te vertoeven. Een mooie speeltuin voor jonge en iets oudere kinderen, een prachtige overdekte pergola ook ideaal voor allerlei feesten. Indien minder goed weer beter reserveren want de plaatsen binnen zijn niet onbeperkt. Wij voelen ons er thuis ook door het vriendelijke personeel.
raymonda vanderputten
raymonda vanderputten
24/05/2024
Heel lekker gegeten en een zeer vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar
Christel P
Christel P
21/05/2024
Fijn onthaald! Uitgebreid ontbijtbuffet incl dessertenbuffet👍 Zalig groot terras achteraan waar ook t ontbijt plaatsvond. Een aandachtspuntje: opgelet bij mooi zomers weer qua bewaring dat de zon t lekkers niet teniet doet☀️ Een adres met t ontbijtconcept is een aanrader, ik kom terug! S middags op andere datum geluncht op t terras, ook weeral prima in orde met voorgerecht, hoofdschotel en nagerecht. S avonds op een zaterdag ook al s gaan dineren met pianomuziek en was super aangenaam! Nog nooit teleurgesteld, dat dit zo mag blijven: superlekker, gezellige locatie en terras en fijne bediening ook👌👏
Patrick b
Patrick b
21/05/2024
Is een ok brasserie.eten was goed alleen bij mij was de pepersaus rare smaak.potje frietjes is aan de kleine kant.zeebaars was minder lekker kinder menu kip appelmoes was wel heel goed.service kan een klein beetje duren soms naargelang de drukte maar zeer vriendelijk en toffe bediening.
Cindy Robert
Cindy Robert
16/05/2024
William Helskens
William Helskens
16/05/2024
Carina Blassieaux
Carina Blassieaux
08/05/2024

Table Reservation