Kerst- en nieuwjaarsmenu

Kerst: 24 & 25 december 2025

Bij een aperitief krijgt u een oester of toast foie gras.

Voorgerechten

  • Gegratineerde halve kreeft € 24,50

    met lookboter en Parmezaanse kaas

  • Camembert uit de oven € 19,50

    met gebakken appeltjes en Calvados

  • Duo van wildpaté € 19,50

    met vijgenconfituur en rozijnentoast

  • Carpaccio van hert € 19,50

    met truffelolie

  • Scampi met Thaise curry € 19,50
  • Vitello Tonato € 20,00

    met gegrilde tonijn

Hoofdgerechten

  • Filet van bosduif € 29,50

    met wintergarnituren, jagersaus en amandelkroketjes

  • Sliptongen à la meunière € 30,50

    (2 stuks) met gemengde salade en puree

  • Kabeljauwhaasje € 30,50

    met spinaziepuree en graanmosterdsaus

  • Wildragout € 29,50

    met wintergarnituren

  • Hertenkalffilet € 36,00

    met savooikool, spek en knolselderpuree

  • Pappardelle € 28,00

    met boschampignons en truffelroomsaus

Nagerechten

  • Perenstrudel met Stracciatella-ijs € 13,00
  • Lavataartje vergezeld met een bolletje vanille-ijs € 14,00
  • Coupe Amarena met vanille-ijs € 13,00
  • Sabayon met champagne € 15,00
  • Panna Cotta met groene pistachenoten € 12,00
  • Gebakken ananas met Pisang, verse munt en vanille-ijs € 14,00

Kinderen tot 12 jaar kunnen van de kinderkaart kiezen.

Oudejaarsavond 2025

Vier de overgang naar het nieuwe jaar in stijl! In de pergola zorgt onze DJ voor een bruisende feestsfeer, terwijl in het restaurantgebouw onze pianist de toon zet voor een sfeervol en elegant diner.

Aperitief

Aankomst tussen 18:00 en 19:00 uur.
  • Glaasje Sprankelende Cava of Fruitsap
  • Duo van hapjes

Luxe koud buffet

Start om 19:00 uur.
  • Scandinavische verwennerijen

    Oesters, zalm belle vue en gerookte zalm, halve kreeft (per persoon), gerookte heilbot, gerookte paling en gerookde forel

  • Beenhouwerstafel

    Italiaanse parmaham, verschillende soorten wildpaté met vijgenconfituur, vitello tonato, rundscarpaccio en Carpaccio van Hert

  • Saladbar

    Verschillende soorten salades, tomaat mozzarella, pastasalade, aardappelsalade, taboulé, verschillende soorten koude sauzen, assortiment van broodjes

Soep

  • Bisque (Kreeftensoep)
  • Pompoensoep
  • Tomatensoep met balletjes

Luxe warm buffet

  • Visbuffet

    Luxe vispallet met wittewijnsaus

  • Vleesbuffet

    Hertenkroon, everzwijn, hertenkalffilet en parelhoen

  • Garnituren

    Warme wintergarnituren, verschillende soorten warme sauzen, frietjes, amandelkroketjes en aardappelpuree

Dessert

  • Feestelijk Dessert

    Verrassing van de Chef

Middernacht

Om 00:00 uur klinken we op het nieuwe jaar met een glaasje bubbels!

Praktische informatie & prijs

Prijs per persoon

€ 125 all-in (van 18:00 tot 00:00 uur)

Inclusief: Water, frisdranken, Cava, huiswijnen (wit, rood of rosé), tapbieren (Stella, Corsendonk blond of donker, Triple d’Anvers), koffie of thee.

Reserveren

Jouw reservatie is pas definitief na betaling van het volledige bedrag vóór 22 december 2025.

  • Mail: info@dehogeboom.be
  • Tel.nr.: 03 605 84 72
  • Rekeningnummer: BE64 0020 0259 9352 (De Hoge Boom BV)
  • Mededeling: Naam + oudejaarsavond 31/12/25 + aantal personen.

Kinderen tot 12 jaar mogen de dag zelf van de kinderkaart kiezen.