Kerst en Nieuw 2017-2018


    Kerstmenu

    24/12 - 25/12/2017

    VOORGERECHT
    Camembert in de oven met gebakken appeltjes geflambeerd Calvados € 18,50
    Of
    Tartaar van tonijn met tuinkruiden € 18,50
    Of
    Gegrilde Coquilles met witloof en spek € 18,50
    Of 
    Duo van wildpaté vergezeld met uienconfituur en krentenbrood          € 16,50
    Of
    Duo van kaas- en garnaalkroketten € 14,50  

    HOOFDGERECHT
    Sliptongen met frietjes € 26,50
    Of
    Bosduif vergezeld van boschampignons en wildgarnituur aardappelkroketjes € 28,50
    Of
    Steak “Rosbierre” € 27,50
    Of
    Filet pur “Agnus” met wintergarnituur en bearnaisesaus € 32 

    DESSERT
    Dessert van de Chef € 13,50
    Of
    Sabayon € 12,50
    Of
    Normandische pannenkoek € 12,50 
     

    OUDEJAARSAVOND 2017

    31/12/2017
    MENU € 85,00
    Sprankelende bubbles
    ***
    Oester
    ***
    Tartaar van Tonijn
    ***
    Pata Negra
    *** 
    Kreeft “belle vue” vergezel met een krokant slaatje
    ***
    Sorbet van Limoncello
    ***
    Duo van Ree en kotelet van Hert
    ***
    Dessert 
    “Verrassing van de Chef”